Велнес (алое вера)
Благопријатност со чувство на угодност и леснотија

Антибактериски душек за врвно чувство на пријатност и леснотија со регенеративни особини. Пресвлеката е врз база на растението  ALOE VERA чив сок содржи повеке од 160 чисти, природни супстанци, неопходни за енергетскиот баланс на телото, како што се: ензими, витамини, минерали, есенции на масни киселини и аминокиселини.Тие биолошки хранливи влакна со своите особини делуваат регенеративно на кожата, и истовремено учествуваат во хранењето и обновувањето на кожните клетки. Душекот е изработен од два слоја висококвалитетни мини џепести јадра. Помеѓу слоевите на јадрата се наоѓа заштита од кокос.