Visco Standard

    • димензии 70×40 цм
    • навлака од висококвалитетна 100% памучна ткаенина прошиена со PES (Poliester) вата
    • навлака што се пере на 60°C (се симнува со помош на патентен затворач)
    • јадро од анатомски обликувана и приспособива visco “memory” пена