Visco Profil

    • димензии 70×40 цм
    • навлака од висококвалитетно TENCELL плетиво прошиена со PES (Poliester) вата
    • суровински состав на плетивото: 56% CLY (Lyocell целулоза); 44% PES
    • навлаката се пере на 60°C (се вади со помош на патентен затворач)
    • јадро од анатомски обликувана и приспособива visco “memory” пена