Royal Exclusive
кревет по мерка на човекот

  • кревет со тапацирано заглавие (Majestic, Carlton, Castello, Deluxe, Arabella или Luxury)
  • ефикасно растеретување на душекот до 30%
  • врвни анатомски услови во комбинација со медицински душеци
  • обезбедена долготрајност и здрава функционалност на комплетниот креветен систем
  • надворешни димензии на краветот (со делот за главата) се 27 цм поголеми во должина и широчина од димензиите на душекот 27 цм

Royal Exclusive е врвен кревет кој гарантира здрав одмор, односно со својот дизајн и ексклузивен облик станува носител на среќна и пријатна животна интима.

* поради естетика се препорачуваат здебелени, помасивни страници (Венеција екстра, Мажестик, Кастело, Карлтон, Арабела, Luxury и Deluxe)