Royal
принцип ”душек на душек“

 • ефикасно растеретување на душекот до 30%
 • врвни анатомски услови во комбинација со медицински душеци
 • обезбедена долготрајност и здрава функционалност на комплетниот креветен систем
 • може да се изработува во сите димензии по желба на купувачите
 • во делот за главата: Sylt, Sylt Extra, Elba, Carlton, Swing, Majestic, Venezia, Venezia Extra, Castello, Luxury, Deluxe, Arabella
 • ткаенина според понудена палета
 • височина на креветот без ногарки: 23 цм
 • ногарките на креветот можат да бидат дрвени, од PVC или со тркалца во височина од 6,5;11;15 и 20 цм
 • формата на дрвените ногарки може да биде округлеста, четвртаста, а зависно од желбата на купецот ногарките можат да   бидат тапацирани во ткаенина во ткаенина според понудена палета
 • можност зс спојување на 2 кревети (димензии 200×80 цм) со помош на спојки во брачен кревет со димензии (200×160 цм)
 • забелешка: кутијата на креветот е во едно парче