Pallas vario
Pallas со подигање на делот за главата

Освен стандардните карактеристики, Pallas vario ги поседува и следниве особини:

  • погоден за стари лица, болни и лица кои очекуваат покомфорен кревет
  • за креветот се препорачува душек со џепесто јадро (медицински душек)
  • ефикасно растеретување на душекот до 15%
  • на долниот дел на креветот вграден е метален граничник кој го спречува лизгањето на душекот по креветот
  • височината на делот за главата се регулира по желба