Pallas duo
Pallas со помошен лежај

  • поради својата височина идеален е за постари лица кои потешко стануваат од кревет
  • идеален за ученички и студентски допмови, апартмани, гарасонјери
  • ефикасно растеретување на душекот до 15%
  • пригоден за мали простори
  • трансформација во брачен лежај
  • помошниот лежај може да послужи и како засебен лежај
  • димензии на креветот (200×100 цм), димензиите на помошниот лежај се 10 цм помали (на пример 190×90 цм)
  • височината на креветот заедно со ногарките: 42 цм
  • максималната височина на помошниот душек може да биде до 16 цм