Pallas box
Pallas со простор за постелнина

Освен стандардните карактеристики, Pallas ги поседува и следниве својства:

  • идеален за ученички и студентски домови, апартмани, гарасоњери
  • ефикасно растеретување на душекот до 15%
  • поради својата височина идеален за постари лица, од причина што полесно стануваат од кревет
  • височината на креветот заедно со ногарките: 42 цм