Контакт

БЕРНАРДА д.о.о.е.л.
Адреса: Коле Неделковски 5/1 (Фонтана – градски парк) • 1000 Скопје
Телефон: +389 (0)2 3215 721
Факс: +389 (0)2 3215 722
Интернет: bernarda@bernarda.com.mk, http://www.bernarda.com.mk
Салон
Охрид:
Ул. Булевар “Туристичка” 4/3, 6000 Охрид
тел/факс: +389 (0)46 250 415

Како уште можеме да ви помогнеме? Слободно контактирајте не преку формуларите.
Со задоволство ќе Ви одговориме!

Ime i prezime (*)

Tvrtka

Adresa

Telefon

Email (*)

Vaš tekst