Волшебен допир (Magic Touch)
Волшебно чувство на мекост и нежност

Врвен анатомски душек со извонредна мекост. Благодарение на позитивното делување на влакната од агава, совршен е за психофизички одмор. За пријатното чувство  одговорна е  Visco-еластичната пена во пресвлеката. Со трослојната  џепеста структура со вкупно 2474 независни џепести пружини по м2, се постигнуваат врвни анатомски особини.