Luxera

Бели, нови пердуви од пајка и пердуви Pilsener, класа I, 90% рестлови, 10% пердуви.

Стандардна, димензија на сите јорганести прекривки е 200 x 135 цм, но на ваше барање можно е да се изработи и во нестандардна димензија.