Аголна гарнитура Boris
аголна гарнитура • брачен кревет

Oваа аголна гарнитура се состои од:
– два кревети ROYAL
– два душека PERFEKTA BS (или по желба на купецот)
– три страници VENEZIA
– седум квадратести украсни јастуци – наслон
– две навлаки за душеци во ткаенина по желба на купувачот

  • изведбата т.е. составот на целиот креветен систем можно е да се менува по желба на купувачите
  • ткаенини според понудената палета
  • височина на гарнитурата заедно со ногарките изнесува 50 цм
  • се изработува во форма на буквата L или обратно (скица)