Енерџи
Врвен анатомски душек за обновување на телесната енергија

Високо квалитетниот душек Energy, благодарение на нитите на среброто, се карактеризира со изразен антибактериски ефект како и со квалитетна заштита од штетни електромагнетни зрачења.Покрај тоа, делува антистресно и регенеративно, ја обновува телесната енергија и ја зајакнува одбрамбената сила на телото. Изработен е од трикратен слој на џепести јадра со вкупно 1394 независни џепести пружини на м2. Средното џепесто цилиндрично јадро го потпира телото додека мини џепестите јадра на душекот му даваат извонредна површинска мекост и еластичност. Помеѓу слоевите на јадрата се наоѓа заштитник од влакната со растително потекло, агава (сисал).