Classica N

Подобрен квалитет за полнење. Полубели, нови пердуви од гуска, класа I, 60% рестлови од пердуви, 40% пердуви.

Стандардна, димензија на сите јорганести прекривки е 200 x 135 цм, но на ваше барање можно е да се изработи и во нестандардна димензија.