Бамбино
Идеален душек за вашето дете

Детскиот душек Бамбино, спаѓа во ред на помеки душеци. Поради самата конструкција на Бамбино душеците  особено е изразена неговата прозрачност што е многу битна карактеристика  за детски душек  бидејки со тоа се постигнува совршена апсорпција на влагата, а со тоа и поздрава клима при спиењето. Поради прилагодливото  Bonell  јадро од пружини, облогата од иглениот филц и специјалниот еластичен сунѓер, овој душек со својата конструкција обезбедува најоптимална потпора на детското тело со што е овозможен мирен сон и нормален развој на детето.