Aloe Vera line

Врвна антибактериска навлака за особено изразено чувство на благопријатност и леснотија при реализирање на регенеративните својства. Навлаката е на база на билката ALOE VERA чие благопријатно дејство, врз кожата и човечкиот организам во целина, е познат уште од дамнешни времиња. Сокот Aloe Vere содржи над 160 чисти природни супстанци, особено корисни за енергетски баланс на телото, како што се ензимите, витамините, минералите, есенции на масните киселини и аминокиселините. Таквите биолошки хранливи влакна со своите својства дејствуваат регенерирачки врз кожата и едновремено учествуваат во хранењето и обновувањето на кожните клетки. Од причина што телото во просек е изложено на дејството на оваа навлака по 7 или 8 часови, односно тоа време е повеќе од доволно за позитивниот ефект врз здравјето на лицето кое спие.